Claire de Zoete – terug bij Vlastuin

Claire de Zoete – terug bij Vlastuin

Sinds half mei is Vlastuin een designster rijker met Claire de Zoete. Geen onbekende, want 3 jaar geleden werkte zij al enige tijd als Project Manager bij ons. We stellen haar graag aan u voor.

Achtergrond

Claire heeft kunstacademie in de richting interieurarchitectuur gestudeerd: het vak dat haar als kind al interesseerde, toen zij er bij haar ouders regelmatig op aandrong te verbouwen en haar ideeën op miniatuurschaal al verwezenlijkte.

Met ruime ervaring binnen (interieur-)architectenbureaus kijkt Claire naar zowel de esthetische kant als de praktische kant van het vak. Zij combineert daarvoor haar creativiteit, ruimtelijk inzicht en inlevingsvermogen.

Instore ontwerp

Instore ontwerp spreekt Claire aan: de snel veranderende markt maakt dat je in hoog tempo werkt en scherp moet blijven. Door de invloed van online shoppen is het belangrijker dan ooit om aandacht te besteden aan een krachtige winkelpresentatie.

“Het combineren van esthetiek met het daadwerkelijk beter maken van ruimtes is de kern van mijn aanpak. Ik kijk ernaar uit om uw interieurprojecten van A tot Z te bedenken en tot werkelijkheid te brengen met het team bij Vlastuin.”

Wilt u hier meer over weten? Lees meer over onze aanpak op het gebied van interieurontwerp.

 

Leuk om te weten

Claire zette onlangs haar kennis en vakmanschap in om de nieuwe CrossFit-vestiging van haar vriend mede op te bouwen, zowel qua merk, communicatie als daadwerkelijk het interieurontwerp en het maken van diverse meubels. CrossFit is tegelijkertijd ook een grote interesse. Bij deze trainingsmethode draait het erom voorbereid te zijn op het onverwachte en zo fit mogelijk te worden op alle vlakken: conditie, kracht, flexibiliteit en coördinatie.