Franc Ch. Chavanu, onze nieuwe Accountmanager

Franc Ch. Chavanu, onze nieuwe Accountmanager

Met veel enthousiasme kondigen wij de start van Franc Ch. Chavanu aan, onze Operations Key Account Manager bij Vlastuin.

Maak kennis;

Zijn jarenlange retail instore, sales, project management en grafische kennis sluiten naadloos aan bij Vlastuin. Of het nu gaat om instore solutions, digital signage, packaging, POS displays of stopping power, Franc kent de ins en outs van de techniek en de branche en weet deze met elkaar te verbinden.

Franc startte zijn carrière lang geleden in de grafische industrie en heeft voor verschillende internationale organisaties gewerkt waar hij ervaring heeft opgedaan in productie, project management en sales voor retail instore communicatie, packaging, interieur, stands, events, Shop in Shop en POS presentaties voor A-merk klanten.

Open mind;

Vanuit een open mind ziet Franc altijd nieuwe kansen en uitdagingen voor beleving op de winkelvloer in retail projecten. Na enkele succesvolle sales jaren in de fashion industrie op het gebied van trimmings, verpakkingen en store solutions is Franc blij om opnieuw actief in de retail te mogen werken bij Vlastuin. Hij kijkt er naar uit om te werken voor sterke merken bij een organisatie die het familie gevoel combineert met professionaliteit, kwaliteit en beleving voor hele mooie bestaande en nieuwe klanten bij Vlastuin.

Nice to know;

Franc is ook maatschappelijk erg betrokken en haalt in zijn vrije tijd o.a. veel voldoening uit het vrijwilligerswerk voor de Johan Cruijff Foundation, helaas sinds 2016 zonder Johan Cruijff. De foundation steunt en ontwikkeld sportactiviteiten voor kinderen overal ter wereld en focust zich daarbij op kwetsbare kinderen waardoor zij zich kunnen ontwikkelen, vrienden kunnen maken en hun fysieke en mentale gezondheid kunnen verbeteren.

En wie weet komt u hem ook nog eens tegen als supporter van zijn kinderen langs het voetbalveld of tijdens een bedrijfs- of familie feest op een evenement waar hij als “crew member” zijn partner begeleidt die een bekende veelzijdige zangeres is.

Tot binnenkort!

Franc kijkt ernaar uit u te mogen ontmoeten, aarzel niet om contact met hem op te nemen via zijn mail franc@vlastuincdi.com en laat u door hem adviseren tijdens een persoonlijk gesprek.