Onze nieuwe Project Manager: Wesley van den Bedem

Onze nieuwe Project Manager: Wesley van den Bedem

Vanaf begin september wordt ons team versterkt door Senior Project Manager Wesley van den Bedem. Wij stellen hem graag aan u voor.

Met ruim 15 jaar retailervaring is de instore wereld verre van onbekend voor Wesley. Binnen A.S. Watson startte hij zijn carrière als layout-tekenaar en vervolgens groeide hij door als projectcoördinator formuledesign en spacemanager. De afgelopen maanden werkte hij aan filiaalconcepten en innovatie bij Lidl. Zijn brede ervaring in de verschillende retaildisciplines geeft een goed begrip voor de behoeftes van de klant en de omgeving waarin omzet, harde deadlines en winkelbeleving continu voorop staan.

Drijfveren

Dynamiek, afwisseling, creativiteit en resultaatgerichtheid zijn daarbij zijn grootste drijfveren, die in zijn nieuwe functie bij Vlastuin de aansluiting vormen.

“De diversiteit aan projecten, waarbij we vanuit creativiteit en oplossingsgerichtheid datgene tot stand brengen wat de klant wil, spreekt mij sterk aan in mijn nieuwe rol bij Vlastuin.”

Wesley studeerde grafische vormgeving bij Nimeto, waarbij zijn creativiteit en commerciële interesses samenkwamen. Ook privé houdt hij zich graag bezig met het maken van bijvoorbeeld decoraties en meubels, waar creativiteit en verschillende technieken gecombineerd worden.

“Ik kijk ernaar uit met het team oplossingen voor klanten te implementeren.”

Tot binnenkort!