Wij zijn op zoek naar een Projectmanager (M/V)

40 uur per week

Wij helpen onze klanten zichtbaar te zijn…
Misschien heb je de Grolsch proefbrouwerij Display in de supermarkt bij jou om de hoek gezien! Op interactieve wijze word je als klant uitgenodigd om kennis te maken met de speciale smaken en het meesterschap van Grolsch. Een leuk voorbeeld van één van de projecten waar Vlastuin aan werkt.

Wij creëren, ontwikkelen en leveren Point of Sale(POS), opvallende verpakkingen, innovatieve digitale informatiepunten en hele concepten voor toonaangevende (internationale) opdrachtgevers uit onder andere FMCG, cosmetica, parfumerie en DIY.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken dé projectmanager die graag met ons meebouwt aan de zichtbaarheid voor onze klanten. Jij begrijpt de wens van onze opdrachtgever en creëert een campagne met innovatieve, opvallende POS, displays en verpakkingen. Het team bestaat team uit creatievelingen, techneuten en marketeers waardoor het managen van een project een opvallend gezamenlijk resultaat oplevert!

In onze nieuwe collega zoeken wij een sterke organisator die zich midden in het team beweegt. Door je open en heldere manier van informeren en communiceren zorg je voor overzicht. En, meer projecten onder je hoede? Geen probleem! Jij hebt ze allemaal in beeld dus geen verrassingen…

Wat breng jij mee?

  • 3-5 jaar commerciële ervaring in POS en/of productontwikkeling
  • Een commerciële opleiding en ervaring op HBO-niveau
  • Projectmanagement ervaring en een sterk organisatievermogen
  • Goede Nederlandse, Engels en bij voorkeur Duitse spreek- en schrijfvaardigheid

Wat ga je doen?

Je bent vanaf de werving van een nieuwe opdracht tot de daadwerkelijke levering van de producten en opstellingen verantwoordelijk voor het project. Jij houdt al je collega’s betrokken bij de voortgang van het project en zorgt voor een heldere briefing naar het team. Jouw klanten blijven up to date over de status van het project en jij coördineert de voortgang op alle fronten. In elk project werk je toe naar een kwalitatief en creatief resultaat. Een enthousiaste opdrachtgever en een tevreden team!

Wij bieden

  • Een zelfstandige en afwisselende functie in een succesvolle, commerciële organisatie waarin wordt gewerkt met een aansprekend en herkenbaar product en met  internationale klanten
  • Een mogelijkheid om te werken in een enthousiast, hardwerkend en gezellig team
  • Veel ruimte voor eigen initiatief en om mee te werken aan de groei van de onderneming
  • Veel ruimte voor eigen ontwikkeling
  • Passende arbeidsvoorwaarden gebaseerd op kennis en vaardigheden

Werving & selectie

Je sollicitatie kun je sturen aan vacature@vlastuincdi.com en voor vragen kun je contact opnemen met Judith van de Geijn: 06-14025903.