Steun voor het Prinses Máxima Centrum

Steun voor het Prinses Máxima Centrum

Ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Nu en in de toekomst. Dát is de missie van het Prinses Máxima Centrum. Jaarlijks worden bij ongeveer 650 kinderen de diagnose kanker gesteld en overlijden er op dit moment nog steeds 1 op de 4 kinderen aan deze ziekte.

Om zoveel mogelijk kinderen te genezen van kanker is alle kennis en expertise op het gebied van kinderoncologische zorg en research in het Máxima samengebracht. Dát maakt het verschil. Het is een enorme stap voorwaarts, zodat elk kind met kanker de beste behandeling op maat krijgt en nog belangrijker: een grotere kans op overleving.

Met trots mogen wij als bedrijf aankondigen dat wij sinds april 2022 het Prinses Máxima Centrum steunen. Om alle voorzieningen die niet door de zorgverzekeraars vergoed worden mogelijk te maken is er namelijk veel financiële steun nodig. Wij zijn erg blij dat wij hier ons steentje aan bij kunnen dragen. Samen met de andere zakenvrienden dragen we bij aan de missie van het Prinses Máxima Centrum.

Mogelijkheden
Zo zijn er mogelijkheden voor vooruitstrevend onderzoek, nieuwe behandelmethoden en programma’s die onmisbaar zijn voor het welzijn van kind en gezin. Denk aan; ouder-kind kamers, sport, onderwijs, toneel, muziek maken, elkaar ontmoeten, voeding op maat, onderzoek, angst en pijn reductie, artistieke activiteiten en begeleiding & onderzoek na genezing.

Oekraïne

Sinds kort vangt het Máxima Centrum ook kinderen uit Oekraïne op die ernstig ziek zijn. De kinderen met acute zorg blijven in het Máxima Centrum, de anderen zijn met gastgezinnen mee naar huis en krijgen van daaruit zorg in het Máxima.

Samen gaan we de missie van het Prinses Máxima Centrum aan; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Doe je mee?