Onze partners

Wereldkaart-partnersWe werken met een netwerk van partners binnen en buiten Europa. Eén van de toegevoegde waardes hiervan is het co-creëren en ontwikkelen van nieuwe concepten. Hierdoor ontstaat een gezamenlijke sterke basis voor een lange samenwerking. Dankzij het internationale netwerk van partners zijn we in staat klanten wereldwijd te voorzien in hun behoeftes.

Een aantal van de partners waar we al jaren mee samenwerken is:

STI Group

De STI Group staat wereldwijd bekend om zijn innovatieve en creatieve verpakking en POS oplossingen. Als partner van merken voegt STI Group lange termijn waarde toe. STI produceert de producten van zijn klanten op een kosteneffectieve wijze en promoot de merken op zo’n manier dat het merk van zijn beste kant wordt getoond aan de shopper.

motion display Motion Display

Motion Display voorziet in nieuwe, dunne, lichtgewicht, energie-efficiënte, batterij-aangedreven generatie – Elektronische Inkt Displays. Deze beschikken over eindeloze mogelijkheden en eenvoudige integratie. De dynamische schapsprekers en eye-catching kleurenbeelden zijn bewezen succesvol in het verhogen van de conversie in de betreffende productgroepen.