Projectmanagement & Sourcing

Om een project succesvol binnen planning en budget af te ronden, is goed projectmanagement en goede sourcing van groot belang. Wij begeleiden projecten van onze klanten van concept tot realisatie. We brengen risico’s in kaart en zorgen dat alle fases goed voorbereid zijn. Door onze jarenlange ervaring en expertise in retailoplossingen, zijn wij in staat de juiste middelen en mensen voor een optimaal traject te selecteren met een perfecte executie als doelstelling.

Ons grote netwerk van partners over de hele wereld wordt goed onderhouden. Hierdoor zijn wij niet alleen in staat snel een passend antwoord te vinden op de vragen van onze klanten, maar kunnen wij ook onze partners zekerheid en continuïteit bieden. Uiteraard werken wij kostenefficiënt en leveren we vaktechnische ondersteuning. Op deze wijze realiseren wij productoplossingen en treden we op als ‘printbroker’ voor effectieve planning en management van drukprojecten. U kunt vertrouwen op onze kennis, het gebruik van passende materialen en onze ervaring in relevante processen. Wij adviseren u over wat er mogelijk is en binnen welk tijdsbestek, waarbij time management essentieel is. Op deze wijze kunnen wij unieke projecten begeleiden en een kwalitatief hoogwaardig productieproces waarborgen.

Enkele van door ons gerealiseerde projecten:

Baronie GroupBaronie Group

De Baronie Group is een chocoladeleverancier die staat voor innovatie, service en de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs. Hij is al tientallen jaren een gevestigde, succesvolle speler in de chocolademarkt en zijn doel is om de kosten zo laag mogelijk te houden. Samen ontwikkelden we een dubbelwandige (dunwandige) spuitgegoten chocoladeverpakking. Er werd gezocht naar de juiste leverancier voor het leveren van de verpakkingen en het maken van de matrijzen. Voor de productie van de verpakkingen werd een geautomatiseerd proces geïmplementeerd, zodat de verpakkingen afgevuld met lege cilinders aan de Baronie Group worden geleverd. De kunststof cilinders worden in twee verschillende maten en in verschillende kleuren geproduceerd.

Koninklijke Nederlandse Munt

In 2015 kleurde Nederland oranje met een nieuwe Koninklijke officiële muntset. De Nederlandse muntset staat geheel in het teken van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima. De Oranjeset bevat alle acht Nederlandse euromunten in UNC-kwaliteit. Samen met KNM ontwikkelden we de blister kostenefficiënt en van hoogwaardige kwaliteit. De juiste sourcing en productie was hier van groot belang, met een prachtig eindresultaat.

Offerte, contact en kennismaking

Wat is uw in-store retail uitdaging? Wilt u een offerte op maat, meer informatie of een inspiratiesessie? Wij staan voor u klaar.  Neem  contact met ons op voor een afspraak.