Dreamland & Hasbro

Overzichtelijkheid is belangrijk. Een mooi voorbeeld van een project waarbij we hieraan gewerkt hebben is de presentatie van de ‘Super Heroes’ collectie in de vestigingen van Dreamland (België). Het doel was om de belangrijkste merken uit de categorie beter tot uiting te laten komen en de conversie te verhogen. Daarnaast was het belangrijk dat de gehele presentatie zou passen bij de Dreamland winkels.

Om aan deze wensen te voldoen is er voor een combinatie ven technieken en elementen gekozen die samen een mooi geheel vormen. Boven de schappen zijn recent ontwikkelde led-panels geplaatst die goed opvallen. De posters in de led-panels zijn gemakkelijk te verwisselen en geven meteen een duidelijk beeld van de merken die in dat gedeelte van het schap gevonden kunnen worden.

Om nog meer overzicht te creëren is er gekozen voor verticale segmentatie, een effectieve techniek die de categorie meteen meer op laat vallen. Daarnaast is er ook aandacht besteed aan de vloer voor het schap. Er is gekozen voor een combinatie van statische elementen in de vorm van vloerstickers en dynamische elementen in de vorm van projecties.

De mooie presentatie wordt compleet gemaakt met bijpassende plinten en speciale aankleding van de staanders. Ook een bijpassende Endcap behoort tot de mogelijkheden. Natuurlijk is er bij het ontwikkelen van dit concept aan gedacht dat de aankleding geen belemmering is voor het winkelpersoneel als de schappen gevuld worden.