Elton

Elton produceert 1500 verschillende artikelen voor deur en raam, voor zowel de professional als de consument. Maar hoe zorg je er voor dat die consumenten de juiste oplossing kiezen?

Op een gegeven moment heeft Elton de mogelijkheid gecreëerd om een Ellen schappresentatie te plaatsen in een vestiging van BAUHAUS in Groningen. Deze pilot plaatsing diende voor Elton als springplank voor uitbreiding naar andere andere doe-het-zelf retailers. Voor het maken van die schappresentatie is Elton bij Vlastuin terecht gekomen.

Het eindresultaat is een permanente display waarin het professionele en doe-het-zelf assortiment gecombineerd worden. Zo hebben klanten de optie om profielen per meter te kopen, maar er worden ook rollen van 25 meter verkocht. Om de klant te ondersteunen bij het vinden van de juiste producten, is er gedacht aan displaykaarten, segmentatieaanduiding, regelstoppers en productinformatiebladen. Een Kiosk Player maakt het plaatje compleet, want deze oplossing helpt niet alleen de klant met kiezen, maar verzamelt ook klantdata en levert periodieke rapportages.