Aurobindo

Ken je Pinex Smelt met aardbeiensmaak al? Dit is een bijzonder geneesmiddel van Aurobindo, maar hoe vertel je klanten nou dat deze paracetamol ideaal is voor iedereen die moeite heeft met het doorslikken van pillen? Met behulp van een kassadisplay!

Tijdens een overleg tussen Vlastuin en Aurobindo over POS-materialen werd er een kartonnen kubus gedemonstreerd die aan het raam bevestigd kan worden. Deze kubus was daarnaast ook zeer inzetbaar als kassadisplay. Samen hebben we hiervoor een ontwerp gemaakt voor Pinex Smelt. Deze is vervolgens geproduceerd en geplaatst in zo’n 400 apotheken en drogisterijen.

Het voordeel van het display is dat het een praktisch formaat heeft en makkelijk in elkaar te zetten is. Hierdoor kunnen de accountmanagers zelf op de winkelvloer het kassadisplay in elkaar zetten. Dit bespaart verzendkosten en op deze manier heeft Aurobindo controle over de presentatie van elke display in elke winkel.

Verder is het belangrijk dat de consument snel zijn product kan pakken terwijl je wel de benodigde communicatieruimte nodig hebt. Consumenten maken nog keuzes bij de laatste fase van een winkelaankoop. Kassadisplays stimuleren de impulsaankoop en zijn hierdoor de investering waard.