Zespri

Een product promoten kan natuurlijk in een winkel of op tv, maar waarom zou je er niet een rondreizend evenement van maken? Zespri koos er bijvoorbeeld voor om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met het Nieuw-Zeelandse kiwifruit tijdens de Zespri Summer Tour.

De Zespri Summer Tour is een evenement vol ‘kleine pleziertjes’ zoals ze dat zelf zo mooi zeggen. Bezoekers kunnen verschillende activiteiten ondernemen en natuurlijk lekker proeven van de kiwi’s. Omdat Zespri interactie aan wil gaan met zijn klanten en om de Summer Tour nog completer te maken werd er gezocht naar een extra interactief element. Dit resulteerde in de Zespri receptenwijzer. De vereisten? Het moest enerzijds de geest van Zespri uitademen en anderzijds een handige en aantrekkelijke tool bieden om mensen kennis te laten maken met Zespri recepten, zowel hartig als zoet, met de Sungold of Green kiwi als ingrediënt.

Het resultaat is een unieke reuze kiwi die inclusief voet ongeveer 1.75 meter hoog is en 1 meter breed. De kiwi is gemaakt van verschillende materialen, maar is zo gemodelleerd dat zelfs de ruwe huid van de kiwi aanwezig is. Zo is een echte eyecatcher ontstaan! Het interactieve element is een touchscreen waar bezoekers verschillende recepten kunnen vinden waar uiteraard kiwi in verwerkt is. Bij elk recept krijgt de bezoeker de mogelijkheid een emailadres in te vullen om zo op een later moment alle beschikbare recepten te ontvangen.