Interieurontwerp

Met tientallen jaren ervaring op het gebied van instore oplossingen in de breedste zin van het woord, is Vlastuin uw aangewezen partner voor uw nieuwe interieurontwerp. Wij bundelen onze kennis in een geïntegreerd plan, inclusief maatwerk meubilair, digital signage, verlichting, geluid en uw specifieke wensen.

De juiste vertaling van uw merk, het creëren van een passende sfeer en stopping power staan voorop in onze aanpak, of het nu gaat om een nieuwe winkelformule, een pop-up/flagship store, shop-in-shop of een nieuw interieurontwerp.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Bel: +31 (0)35 548 87 30 of mail: info@vlastuincdi.com

 


Fase 1 De optimale presentatie van uw merk


Allereerst richten wij ons volledig op uw merk of bedrijf. Waar staan jullie voor en wie spreken we aan met het merk? Hiernaast maken we in deze fase het technisch en functionele programma van eisen, vlekkenplannen en/of zoneringen en een eerste aanzet voor indelingsplannen.

Fase 2 Conceptontwikkeling en uw definitieve ontwerp


Aan de hand van het budget, de visie, missie en identiteit ontwikkelen we een concept en geven een eerste aanzet van kleur en materiaal. Dit werken we op basis van uw feedback uit in een definitief ontwerp, inclusief vloer, plafond, verlichting, wanden, meubilair en de gewenste technieken.

Fase 3 Uitvoering en realisatie tot turn-key oplevering


Ook tijdens de realisatie begeleiden wij uw project zorgvuldig en budgetbewust naar de eindoplevering toe. Wij verzorgen de totale uitvoeringsbegeleiding (tot en met turn-key oplevering).

Meer informatie

Neem contact op voor meer informatie en inspiratie!