Over ons

Onze opdrachtgevers waarderen onze doelgerichte retailaanpak

 

Vakmanschap

Onze opdrachtgevers waarderen onze doelgerichte aanpak, vakmanschap en expertise binnen het Retail vak. Zelf zijn we trots op de succesvolle Retail Concepten & Presentatie materialen die wij in samenwerking met onze leveranciers hebben gerealiseerd voor toonaangevende merken en retailers.

Omdat ‘in het verleden behaalde resultaten” helaas geen garantie geven voor de toekomst dagen wij onszelf iedere dag opnieuw uit om voor opdrachtgevers de meest creatieve oplossingen & onderscheidende product presentaties te ontwikkelen.

Wij denken graag met u mee over nieuwe innovatieve instore displays, opvallende shop-in-shop oplossingen & spraakmakende Digital Signage.

Als ‘creativiteit’ vooral in je genen zit, dan hebben wij geluk gehad en zijn wij er waarschijnlijk mee geboren. Deze “Creatieve Genen” in combinatie met vakmanschap & ervaring hebben geresulteerd in innovatieve producten waarmee wij bekende & minder bekende retailers in staat hebben gesteld producten effectief & opvallend te presenteren.

Creatief

Always ‘In Motion’

Wij bedachten en ontwikkelden in de afgelopen jaren voor vele toonaangevende merken succesvolle & innovatieve product presentaties en blijven zo al meer dan 30 jaar “Always ‘in motion’. Ook in de komende jaren kunnen zij erop vertrouwen dat ons team garant staat voor creatieve ideeën en innovatieve oplossingen.

Wij zijn aangesloten bij Popai de internationale branchevereniging voor Marketing at retail.

Popai

Internationaal

Vlastuin CDI is actief binnen heel Europa en binnen de Benelux één van de meest toonaangevende Retail leveranciers. Door onze internationale ervaring kunnen wij opdrachtgevers met vestigingen of verkooppunten in meerdere landen optimaal adviseren en van dienst zijn.

Partnership

Vlastuin CDI is in 1967 gestart als een familiebedrijf en wij hechten nog steeds veel waarde aan dit gevoel! Een persoonlijke, betrokken samenwerking met leveranciers én opdrachtgevers staat bij ons altijd centraal & een samenwerking op basis van ‘partnership’ is wat ons betreft de belangrijkste garantie voor gezamenlijk succes.

Verantwoord

Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor ons belangrijk en vanzelfsprekend. Samen met opdrachtgevers kijken wij bij elk project naar de meest logische, maar indien mogelijk ook meest duurzame oplossing. Daarbij hebben we een ruime keuze uit duurzame materialen als kunststof, metaal & hout of besparingen van afvalmateriaal door het gebruik van meermalige displays.

Onze MTP® Display wordt vanwege haar duurzame karakter ondersteund door het Ministerie van VROM en is bekroond met een Popai Award. Deze ondersteuning en eervolle onderscheiding zijn voor ons vooral een extra stimulans om nog vaker te kijken naar nieuwe duurzame mogelijkheden.

Full Service

Voor de meeste opdrachtgevers zijn wij niet alleen dan de leverancier van innovatieve oplossingen & creatieve concepten maar regelen wij alles van begin tot eind en verlenen wij “Full Service” van design tot implementatie en van oplevering tot maintenance.

Binnen dit “One Stop” programma begeleiden wij het totale proces en bent u als opdrachtgever verzekerd van een probleemloos project.

Service in heel Europa

Vlastuin CDI levert, plaatst en ‘serviced’ merkfabrikanten en retailers binnen heel Europa. Vanuit Baarn coördineren wij de in de verschillende retailmarkten gelokaliseerde informatiesystemen en verzorgen wij het gehele RMA proces.

Eventuele defecte systemen worden binnen 2 tot 3 werkdagen vervangen, inclusief coördinatie middels de door ons opgezette Web applicatie met een portal voor onze klanten.  De 48 Hours “Pick Up & Return” Procedure wordt verzorgd door onze internationaal opererende logistieke partner.