Een nieuw jasje

Een nieuw jasje

Tijdens de viering van ons 50-jarig jubileum in de Van Nelle, hebben wij onze nieuwe huisstijl met bijpassend logo onthuld. Dennis Veeken (Onwijs Reclame) heeft beide ontworpen.

De al bestaande zes iconen vormden de basis voor de huisstijl en logo. Deze staan voor de core business van Vlastuin: Packaging, POS Displays, Digital Signage, Stopping Power, Instore Solutions en Ownership. Ownership staat echter niet voor wat Vlastuin doet, maar hoe we het doen.

De iconen zijn dynamischer en vriendelijker gemaakt door een schuine lijn toe te voegen en de hoeken afgerond te maken. Ze lijken zo ook meer op applicaties, wat bijdraagt aan het moderne gevoel en de groei van Digital Signage.

2x extra icon

De kleuren van de iconen vormen samen het logo. Zo bestaat Vlastuin letterlijk uit de diensten die we bieden. Door de V en A open te houden, is het logo dynamischer en is het een knipoog naar de oude pay-off: ‘always in motion’. Daarnaast geeft het logo met zijn regenboog aan kleuren de emoties weer die teweeg worden gebracht tijdens het doen van een aankoop of bij een retailbeleving. Precies wat wij willen bereiken, emotie opwekken bij de shopper.

“Al met al is het een fris dynamisch logo geworden van deze tijd, kleurrijk en precies waar Vlastuin voor staat: creatief.”, aldus Veeken.