Lancering make-upmerk Divage bij Etos

Lancering make-upmerk Divage bij Etos

Het Italiaanse make-upmerk Divage werd eind juni door de Nederlandse distributeur TRIND Cosmetics gelanceerd in Nederland. Het is exclusief verkrijgbaar bij een select aantal Etos-winkels en wordt gepresenteerd in een speciaal ontwikkeld make-upmeubel. Een eerder voor Divage ontwikkeld referentiemeubel is in nauw contact met de opdrachtgever geoptimaliseerd in uitstraling en functionaliteit. Divage staat voor hoge kwaliteit en dat is precies wat het meubel uitstraalt.

Klaar voor de toekomst

Met alle verschillende soorten make-up binnen het meubel is duidelijke navigatie van groot belang. De producten zijn goed zichtbaar, overzichtelijk gegroepeerd en middels schapstroken wordt informatie, productbeleving en prijs gecommuniceerd. Ook over de verlichting is nagedacht, zodat de kleuren van de make-up optimaal weergegeven worden in de winkel. Elementen kunnen door het winkelpersoneel gemakkelijk worden aangepast. Hierdoor is het meubel toekomstbestendig.

Sfeervol en overzichtelijk

De hotspot-afbeelding in het midden van het meubel is het hart van het ontwerp en zorgt voor sfeer en beleving van het merk. Het resultaat is een strak, modern en overzichtelijk meubel, elegant en functioneel, waarin de Divage-producten goed tot hun recht komen.

Alles onder één dak

Doordat we design, prototyping en productie in huis hebben, kon dit project in korte tijd gerealiseerd worden. Het succes van een project als dit is de interactie met alle betrokken partijen: retailer, bouwers en klant.

Diederik Goes van TRIND Cosmetics: “De samenwerking met Vlastuin verloopt heel goed, zeker gezien de rush waarmee dit project ontwikkeld is. De reacties zijn zeer positief en de eerste resultaten zijn veelbelovend.”