Look-O-Look take away range verpakkingen

Look-O-Look take away range verpakkingen

Look-O-Look’s Sweet Candy Deal en Candy Hot Dog zijn beiden leuke, herkenbare cadeaus, die op de winkelvloer de aandacht vragen door hun unieke uitstraling. Voor deze twee nieuwe producten in de take away range, heeft Vlastuin de verpakkingen ontwikkeld.

De verpakkingen voor deze producten zijn ontworpen om de take away uitstraling te benadrukken. Er is rekening gehouden met specifieke voorwaarden, zoals de fixatie van het snoep, de stabiliteit, food approved verpakking en de toepassing van de bestaande Shelf Ready Packaging.  Om het snoep te presenteren en het product extra aantrekkelijk en zichtbaar te maken in het schap, zijn zichtvensters gebruikt.

Praktische eisen, zoals het gemakkelijk vullen van de verpakking, het beschermen van het product en voldoen aan de logistieke voorwaarden, staan aan de basis van al onze projecten. Door diverse soorten materialen te combineren wordt het optimale resultaat bereikt. In het schap communiceert de verpakking de boodschap van uw merk duidelijk door gebruik te maken van de nieuwst print technieken en finishing mogelijkheden.