Mr. Flexx® debuteert bij Albert Heijn

Mr. Flexx® debuteert bij Albert Heijn

Prijsfavorieten gepresenteerd in flexibel én duurzaam displaysysteem

Mr. Flexx® schittert vanaf medio oktober in ruim 400 winkels van Albert Heijn. Het meest flexibele en duurzame display systeem wordt ingezet voor de ‘AH Prijsfavorieten’. Dat zijn ruim 1.000 producten, zowel houdbaar als vers, van goede kwaliteit tegen de laagste prijs.

Speciaal ontwikkelde variant
Voor de presentatie is een frame van 100% recyclebaar ABS in de huisstijl van Albert Heijn uitgevoerd. De zijpanelen en topkaart zijn eveneens gemaakt van ABS, zodat ze geschikt zijn voor langdurig gebruik. Als het gewenst of nodig is, zijn ze snel en gemakkelijk te vervangen. Voor de prijsaanduiding wordt het systeem van de retailer gebruikt.

Flexibele productpresentatie
Niet alleen de kleur, hoogte en decoraties zijn volledig flexibel; ook de inrichting van Mr. Flexx® is volledig variabel qua aantallen schappen en de positie ervan, zowel in hoogte als in hellingshoek. Voor een optimale productpresentatie van het grote en continue veranderende assortiment AH Prijsfavorieten is die flexibiliteit een must.

100% duurzame keuze
De inzet van de reusable display leidt tot een minimale hoeveelheid afval. Het robuuste karakter van het materiaal garandeert een levensduur van minimaal 3 jaar. Het hergebruik van de display leidt tot een enorme CO2 besparing. Aan het eind van de levensduur worden de AH Prijsfavorieten displays in een monostroom recycled, waardoor het een volledig circulair display is: een 100% sustainable keuze.

Mr. Flexx®. Your sustainable choice for instore promotions.

Klik hier voor meer informatie.