Nieuw: ‘Fliplight’, pop-up display. Nu tijdelijk 50% korting!

Nieuw: ‘Fliplight’, pop-up display. Nu tijdelijk 50% korting!

Vlastuin introduceert een nieuwe verlichte en wisselbare display totem, de ‘Fliplight’. Ideaal voor een beurs, showroom, retail of promo-event.

Licht en opvouwbaar

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit product een lichtgewicht, razendsnel uitvouwbaar en geplaatst. De Fliplight heeft een exclusieve uitstraling en wordt geleverd in een handige tas. De print is op een verwisselbare polyester sleeve en gemakkelijk te vervangen voor een nieuw design, dit maakt de display multifunctioneel inzetbaar en uniek! Er zijn diverse modellen en vormen denkbaar. En niet geheel onbelangrijk: de Fliplight is ook nog eens goed betaalbaar!

Promo-actie Vlastuin

Vlastuin heeft een speciale aanbieding: de eerste 10 klanten die een Fliplight bestellen krijgen 50% korting. Voor slechts €175,- heb je een promo totem of promo counter, die je meer dan 200 keer kunt gebruiken. Dus per keer betaal je nog geen €1,- !

Wees er snel bij, want alleen de eerste 10 gegadigden kunnen tot 1 februari 2018 profiteren van deze aanbieding. Heb je interesse, neem dan contact met ons op, we vertellen je graag meer over de Fliplight.