Sampling stand Croustico

Sampling stand Croustico

Creëer gemakkelijk een goed georganiseerde, efficiënte en sfeervolle sampling activiteit. 

Croustico levert hoge kwaliteit brood en bakkerij producten aan supermarkten, lunchrooms en benzinestations.

Als onderdeel van de communicatie campagne om Croustico’s nieuwe range focaccia’s te introduceren, heeft Vlastuin een sampling stand ontwikkeld in nauwe samenwerking met communicatiebureau Berlin.

Om de klant te overtuigen van de kwaliteit en smaak, zijn er sampling activiteiten opgezet. Focaccia’s worden ter plekke afgebakken en belegd met toppings om de klant diverse mogelijkheden te tonen en smakelijke combinaties te presenteren.

Vlastuin ontwikkelde de sampling stand in nauwe samenwerking met Berlin. Het maakt het gemakkelijk om een efficiënte tasting te organiseren en een Italiaanse sfeer te creëren om de klant te inspireren.

De stand kan worden gebruikt met een sampling team, die de focaccia’s bereiden op de stand of om afgebakken focaccia’s te presenteren voor verkoop van take-away lunches of snacks. In het laatste geval kan een plexiglas box gebruikt worden en is er geen sampling team nodig op de locatie.

Tenslotte is de stand voorzien van de functionaliteit om de panelen gemakkelijk te vervangen, waardoor het zeer flexibel in te zetten is voor een volgende sampling activiteit.