Vlastuin MULTI DISPLAY wint zilveren Superstar Award

Vlastuin MULTI DISPLAY wint zilveren Superstar Award

Het nieuwe jaar is krachtig gestart met een zilveren Superstar Award voor ons herbruikbare Multi Display 2.0 prototype. Voor de 25e maal werden de Superstar Awards georganiseerd in samenwerking met de Viscom Düsseldorf, Europa’s tradeshow voor visuele communicatie van 8 tot 10 januari 2019. In totaal werden 93 displays genomineerd en wij zijn trots zilver te winnen in de categorie Prototype.

CO2 reductie

Multi Display biedt een materiaal besparend alternatief voor de traditionele kartonnen displays. Een modulair systeem, geproduceerd van 100% recyclable plastic (ABS). Het kan meerdere malen gebruikt worden met een levensduur van minstens 3 jaar. Maar het is ook flexibel, praktisch en kostenefficiënt en bovenal resulteert dit in een aanzienlijke CO2 reductie.

De CO2-impact van de meermalige Multi Display werd vergeleken met eenmalige handgevouwen kartonnen displays en de emissiefactoren van het ABS, karton en transport zijn daarvoor meegenomen, gecontroleerd door het onafhankelijke onderzoeksbureau Blonk Consultants. Door de aanzienlijke besparing in materiaal en transport, wordt een CO2 reductie van circa 90% bereikt.

De Vlastuin Multi Display is in feite een modulair bouwpakket, die op talloze manier te configureren is, gemakkelijk op te zetten voor ieder product of campagne en na afloop daarvan in een handomdraai geschikt te maken is voor een volgende promotie. Bovendien heeft het systeem een snelle ROI en kan het worden aangeschaft voor een lage instapprijs. Al meer dan 8 jaar is de Multi Display 1.0 een succes in de markt voor zowel retailers als merken.

Multi Display 2.0

De Multi Display 2.0 prototype voegt een totaal nieuw logistiek voordeel toe. Het is de eerste permanente display die geschikt is om verbonden te worden met de CHEP blueclick op dolly of pallet en met een inklapbare achterwand. In combinatie met een CHEP dolly, is de Multi Display uitermate geschikt als retour display, ook vanwege het feit dat het display eenvoudig uit elkaar gehaald kan worden en getransporteerd als een compact pakket. Het volume van de retour stroom is daarmee minimaal.

Wilt u graag meer weten? Klik hier

Neem contact met ons op voor een demonstratie of meer informatie. Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten.