Wij hebben ons 50-jarig jubileum gevierd!

Wij hebben ons 50-jarig jubileum gevierd!

Op 20 april vierde Vlastuin zijn 50 jarig jubileum in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam (UNESCO). In het bijzijn van klanten, leveranciers, vrienden en familie werd teruggeblikt op het verleden en vooral vooruit gekeken naar de toekomst van retail oplossingen.

De Van Nelle Fabriek biedt een mooie achtergrond voor de feestelijke dag. Daarnaast was Van Nelle één van onze eerste klanten, wat verleden en toekomst mooi met elkaar verbindt.

De kracht van Vlastuin werd getoond door vijf werelden. Elk met een eigen thema: Hold Me (verpakkingen), Take Me (displays), Home and Entertainment, Fashion and Luxury en Living the Taste. Door middel van cases hebben we gepresenteerd wat voor werk over de jaren is geleverd.

Bestaande cases zoals Oase en Mondelez categorie ontwikkelingen, Rituals make-up meubel en Activia rebranding, werden gecombineerd met opvallende grafische designs. Wat de werelden met elkaar verbond, waren vooruitstrevende digitale oplossingen die een blik in de toekomst worpen. Zo was duidelijk te zien dat er geen ‘one size fits all’ mentaliteit meer is, maar dat wordt gestreefd naar tailor made oplossingen wat betreft informatievoorziening en verleiding. Sprekers Leo van de Polder (POPAI) Johan Moeys (Atlas) sloten zich hier in hun speeches bij aan.

35 jaar samenwerking met STI

Naast het eigen jubileum, was er een tweede jubileum te vieren. 2017 is het jaar dat Vlastuin 35 jaar samenwerkt met de STI Group. STI Group (1897) onderscheid zich door innovatieve en creatieve verpakkingen. Ter ere van deze samenwerking was de wereld Hold Me een samenwerking tussen beide bedrijven. Ook heeft STI aan verschillende onderdelen van de overige werelden meegewerkt.

20170420_50jVlastuin_220De komende jaren

Harro en Cornelis Vlastuin zijn trots op hun behaalde mijlpaal. Wat begon als een eenmanszaak, is uitgegroeid tot een team van veertien man sterk. Dit laat zien dat het bedrijf de afgelopen jaren een continue groei kent. “Waar we willen staan, of waar we hopen te staan met de ontwikkelingen die we nu zien, is dat we gedragen worden door een brede organisatie, dat we meegroeien met de markt, dat we vooruit lopen daar waar we moeten vooruitlopen, en dat de markt ons ziet als professionele partner voor retail en merkfabrikanten.”, aldus Cornelis.

Meer foto’s van het evenement zijn hier te bekijken!