Nathalie Plomp – Senior Sales Manager

Nathalie Plomp – Senior Sales Manager

Begin maart is Nathalie Plomp als Senior Sales Manager gestart bij Vlastuin. We verwelkomen haar met plezier – van afstand, want vanwege de maatregelen rondom het coronavirus leert zij ons team en relaties nu beter kennen via conference calls. In dit item stellen wij haar -vanuit huis- alvast aan u voor.

Welkom in ons team!

(Nathalie: midden)

Sales in hart en nieren
“Ik wil dat de klanten mij nodig hebben en ik wil de klanten niet missen. Ik wil dat ze mij gaan zien als een goede businesspartner. Een die het verschil weet te maken. Als we met een oplossing komen dan moet dat voor beiden goed zijn.

Na mijn opleiding Sociale Dienstverlening wist ik het zeker: nu wil ik dit nog niet, ik wil graag de sales in! Tijdens mijn vervolgopleiding Commercie werkte ik als Accountmanager bij H@ND International in het segment Petrol.

Na 5 jaar ben ik bij Sligro Food Group gaan werken als Accountmanager Petrol en Retail, verantwoordelijk voor bestaande en nieuwe afnemers in Nederland en België. Ik heb bij Sligro Food Group diverse sales trainingen gevolgd waaronder Hovingh & Partners waar ik veel van heb geleerd. Iets waar ik heel trots op ben!

Naast passie, empathie en resultaatgedrevenheid ben ik een echte aanpakker waarbij ik het doel niet uit het oog verlies. Ik pak uitdagingen met beide handen aan en weet ze om te zetten naar goede resultaten voor beide partijen. Ik ben zeer bevlogen!

Win win situaties
In mijn nieuwe functie kijk ik uit naar het opbouwen van nieuwe relaties en het creëren van win win situaties. Gemak voor de consument wordt bijvoorbeeld steeds belangrijker. Online shoppen i.c.m offline. Snelheid, vernieuwing denk aan duurzaam, lokale betrokkenheid, beslissingen internationaal en zo nog veel meer! Hoe speel ik daar op in? Ogen open, luisteren naar de uitdagingen van onze brandpartners en retailers, samen oplossingen bedenken en in de markt zetten. Ik heb er heel veel zin in bij het familiebedrijf Vlastuin retailers en brandpartners te helpen zich prominent te profileren.”

Weekend is zo voorbij..
Met 3 prachtige dochters in de leeftijdscategorie 16, 12 en 8, heeft Nathalie in haar vrije tijd haar handen vol met uiteenlopende activiteiten zoals zwemmen, dansen en shoppen! Logisch dat er daarnaast bijna te weinig tijd over is om regelmatig zelf te joggen (“zou vaker moeten”). In combinatie met boeken lezen/goede sprekers volgen en een terrasje pakken samen met haar vriend om even het weekend te vieren, is het weekend zo weer voorbij.. Nice to know: Nathalie is geen ster in spreekwoorden, ze zegt die nagenoeg allemaal verkeerd, wat soms grappige momenten oplevert.

Persoonlijk kennis maken
“Ik hoop van harte om binnenkort de kans te krijgen persoonlijk kennis te maken, telefonisch/digitaal en vooral, wanneer dit weer kan, face-to-face.”